Actualitate

Datele preliminare ale anchetei arată că Dan Condrea, patronul Hexi Pharma s-a sinucis

Dosarul privind accidentul rutier în care a murit Dan Condrea, patronul Hexi Pharma va fi preluat, luni, de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că datele preliminare ale anchetei privind accidentul în urma căruia omul de afaceri Dan Condrea a decedat ar arăta că este vorba despre o sinucidere. Dosarul privind accidentul patronului Hexi Pharma va fi preluat, luni, de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

"Nu se va schimba cursul anchetei, va fi una efectivă în care se vor clarifica toate aspectele cu referire la toat persoanele care sunt vizate. Organele de poliţie sunt la faţa locului. Cercetarea este cea care se face în mod obişnuit pentru a se vedea daca e accident sau sinucidere. La faţa locului au fost reprezentanţi ai Institutului de Criminalistică al Poliţiei Române. Este vorba despre o cercetare în curs însă sunt indicii foarte puternice că cel decedat este Dan Condrea. E vorba despre autoturismul acelei firme şi actele care aparţin persoanei respective. De regulă, în astfel de cazuri se fac cercetări pentru ucidere din culpă", a declarat Augustin Lazăr, procurorul general al României.


Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, şi-a pierdut viaţa, duminică seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Ilfov, pe drumul ce leagă localităţile Buftea de Corbeanca, au anunţat surse din rândul poliţiştilor, accidentul fiind semnalat în jurul orei 19.30. Maşina condusă de acesta a intrat într-un copac, impactul fiind atât de violent încât bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc. Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au găsit o victimă desfigurată.

Ultimele Stiri
abonare newsletter