Actualitate

Cei mai proști hoți? Au furat dintr-un magazin, iar a doua zi au încercat din nou să fure din același magazin

Polițiștii clujeni alături de o persoană vătămată au prins joi, 21 aprilie, doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt şi tentativă la tâlhărie, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal. În urma cercetărilor efectuate, faţă de cei doi a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Potrivit oamenilor legii la data de 18 aprilie, cei doi ar fi sustras un articol vestimentar dintr-un magazin de pe strada Memorandumului, din Cluj-Napoca.  La data de 19 aprilie, cei în cauză ar fi revenit la acelaşi magazin încercând să sustragă un alt articol vestimentar, fiind opriţi în zona casei de marcat. Astfel, pentru a-şi asigura scăparea, cei doi ar fi recurs la acte de violenţă asupra persoanei vătămate.

„La data de 19 aprilie a.c., cu sprijinul persoanei vătămate, poliţiştii au reuşit identificarea celor în cauză, stabilind că este vorba despre o tânără de 19 ani, şi un bărbat de 23 de ani, din Cluj-Napoca. În urma probatoriului administrat, cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore. În cauză se continuă cercetările pentru documentarea  întregii activităţi infracţionale”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

abonare newsletter