Actualitate

Consilierul local Loredana Pop mai stă un an în apartamentul de la Primărie

În şedinţa de Consiliu Local de vineri a fost votat proiectul de hotărâre privind prelungirea contractelor de închiriere pentru cei care locuiesc în apartamente construite de către ANL.

Consilierul local Loredana Pop mai stă un an în apartamentul oferit de Primărie Consilierul local Loredana Pop mai stă un an în apartamentul oferit de Primărie

Pe lista persoanelor care locuiesc în apartamente ANL se află şi consilierul local Loredana Pop. Ea stă cu chirie într-un apartament situat pe strada Taberei nr. 2- Tăşnad nr. 10. Loredana Pop va mai locui la adresa respectivă până în 4 aprilie 2017, dată până la care i-a fost prelungit contractul de închiriere după ce a fost votat proiectul de hotărâre privind prelungirea termenului de locațiune a unor contracte având ca obiect locuințe construite de către A.N.L., situate în municipiul Cluj-Napoca, strada Taberei nr. 2- Tâşnad nr. 10, cu actualizarea și recalcularea chiriei pentru titularii contractelor de închiriere care au împlinit vârsta de 35 de ani.

Loredana Pop (PNL) este unul dintre cei mai noi consilieri locali și face parte din vechiul PDL. Ea a ajuns în CL la începutul anului trecut, odată cu plecarea consilierilor Adrian Popa și Ovidiu Turdean.


În urmă cu câțiva ani, Loredana Pop, pe atunci iubita viceprimarului PDL Radu Moisin şi secretara lui Daniel Buda, pe atunci deputat PDL, a primit repartiţie într-un apartament ANL. Primăria nu a vrut să explice în ce a constat „punctajul” care a departajat-o în faţa altor zeci de solicitanţi. Chiar dacă repartiţia nu a fost ilegală, în mod cert moralitatea ei a fost și rămâne discutabilă. Cum de altfel, discutabilă este acum și moralitatea prelungirii acestui contract.

Ultimele Stiri
abonare newsletter