Actualitate

Accident rutier MORTAL! Coliziune FRONTALĂ între un autoturism și un autotractor

Un accident rutier mortal a avut loc în această dimineață, în jurul orei 06:30, pe DN1 Huedin – Poieni (aproximativ la 7 km distanță de intrarea în localitatea Huedin).

UPDATE: ​Conform primelor cercetări, ​un bărbat de 42 de ani, din comuna Apahida, în timp ce conducea un autove​hicul pe DN1 E60,​ cu direcţia Oradea - Cluj-Napoca, pe fondul oboselii ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a​r fi​ pătruns brusc pe sensul opus, intrând astfel în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule format din autotractor cu semiremorcă,​ condus regulamentar. În urma impactului, conducătorul ansamblului de vehicule a pierdut controlul asupra vehiculelor și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune laterală cu un autotractor cu semiremorcă care circula pe direcția Oradea – Cluj-Napoca. Accidentul s-a soldat cu decesul bărbatului de 42 de ani, din comuna Apahida, din Dezmir. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 30.000 de lei.

______


Conform primelor informații, conducatorul unui autoturism a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autotractor.

În urma impactului, conducatorul autoturismului a decedat.


„Se fac cercetări pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs accidentul. În acest moment se circula alternativ, pe un singur fir de circulație. Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere pe drumurile publice, recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenţie, să respecte limitele legale de viteză, să se asigure înainte de a efectua orice manevră şi să dea dovadă de respect în trafic”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează, marți, că în județul Cluj, traficul rutier pe DN1 Huedin – Poieni a fost reluat pe un fir, alternativ, începând cu ora 08:25.


Din cauza accidentului, circulația a fost oprită la aproximativ 7 km distanță de intrarea în localitatea Huedin.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule prudent și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Etichete: huedin mortal rutier
Ultimele Stiri
abonare newsletter