Actualitate

VIDEO: Patru mașini implicate într-un accident rutier grav. Două persoane au ajuns la spital

Un accident rutier grav a avut loc duminică seara pe DN17 în localitatea Bata, fiind implicate patru mașini, iar două persoane au fost transportate cu ambulanțele la spital.

sursa foto: dejeanul.ro sursa foto: dejeanul.ro

Șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Cluj care circula pe direcția Dej – Beclean, s-a încadrat lângă axul drumului pentru a efectua un viraj la stânga pe un drum secundar, relatează Dejeanul.ro.

Din spate, manevra nu i-a fost observată de șoferul unui autoturism înmatriculat în Spania, iar acesta l-a lovit în plin. În urma impactului, autoturismul care urma să efectueze virajul la stanga a fost întors pe șosea și a acroșat o altă mașină care se afla în dreptul lui, în partea stângă. În acelasi timp, soferul unui autoturism OPEL care circula din sens opus nu a mai apucat să frâneze și s-a izbit frontal de mașina înmatriculată în Spania.


În urma accidentului, atât șoferul OPEL-ului cât și cel al autoturismului înmatriculat in Spania au suferit răni grave și au fost transportați cu ambulanțele la spitalul din Beclean.

Etichete: masini victime rutier
abonare newsletter