Actualitate

GALERIE FOTO: Trotuarele din Cluj, un adevărat pericol

Un clujean care circula cu bicicleta pe trotuarul de pe strada General Traian Moșoiu din municipiul Cluj-Napoca a căzut și s-a accidentat grav din cauza unei denivelări.

„Astăzi (n.red.:18 martie) am căzut de pe bicicletă în Cluj-Napoca din cauza unei denivelări care se afla pe trotuarul de pe strada General Traian Moșoiu aproape de Casa Armatei. Bine că nu mi-am rupt nimic, dar se putea întâmpla ceva mult mai grav.  Prin această postare vreau să atrag atenția acestui loc pentru că cineva s-ar putea să pațească ceva mult mai grav decât mine. Ar putea să mă sfătuiască cineva ce as putea să fac ca să ajungă aceasta problema la persoane responsabile. Nu mai zic de faptul că bicicleta îmi e varză, important este să rezolve trotuarul. Mulțumesc oamenilor care au venit în întâmpinare și mă bucur că există așa oameni, nu va cunosc dar am rămas cu o impresie foarte placută”, a spus Pavel Curagau.

Acesta nu este singurul incident de acest fel din Cluj. De asemenea, din cauza denivelărilor din stația Memo 10 care erau înaintea reabilitării străzii o tânără și-a rupt piciorul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter