monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunţă zboruri interne spre Iaşi şi Timişoara cu compania Blue Air

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunţă faptul că începând cu data de 1 octombrie 2016, operatorul aerian Blue Air va demara operarea de zboruri interne între Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

Noile legături aeriene ce vor conecta trei dintre cele mai importante oraşe ale României vor fi operate de compania aeriană Blue Air, atât direct cât şi cu escală.

Astfel, pe ruta Cluj-Napoca – Iaşi se va putea călători direct în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică iar cu escală la Timişoara în zilele de marţi, joi şi sâmbătă.


Pe ruta Cluj-Napoca – Timişoara se va putea zbura direct în zilele de marţi, joi şi sâmbătă.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Marius Mînzat a declarat: “Salutăm decizia operatorului aerian Blue Air de a deschide zboruri interne între cele 3 oraşe importante ale României. Consider aceste zboruri ca fiind oportune şi cu extrem de multe beneficii pentru dezvoltarea legăturilor de afaceri dintre regiunile deservite de cele 3 oraşe şi doresc pe această cale mult succes companiei Blue Air în demersurile sale.”


În urma anunţului făcut de operatorul aerian Blue Air, Directorul General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj a precizat: “Deschiderea de noi zboruri interne de pe Aeroportul Internaţional Cluj va aduce opţiuni mai rapide, mai comfortabile şi de ce nu mai avantajoase economic de conexiune rapidă a pasagerilor noştri cu Iaşi şi Timişoara. Destinaţiile nou anunţate vor fi cu siguranţă apreciate de pasagerii noştri din Cluj-Napoca dar şi din întreaga arie de acoperire a aeroportului.”

Etichete: iasi timisoara zboruri