Actualitate

Un stâlp de electricitate a căzut peste un tramvai pe strada Oașului din Cluj-Napoca - GALERIE FOTO

Un stâlp de electricitate a căzut peste un tramvai miercuri în jurul orei 14:00 pe strada Oaşului din Cluj-Napoca. Accidentul s-a produs din cauza șoferului unei autospeciale de transport marfă care a pierdut controlul volanului şi a izbit și dărâmat stâlpul.

Martorii spun că un copil aflat în tramvai a fost rănit de cioburile unui geam care s-a spart.

„Eu eram pe unul dintre scaunele dintre scări și am văzut stâlpul cum vine către noi. În primă fază speram să apucăm să trecem. Din păcate, un copil a fost rănit, cred că din cauza cioburilor”, a declarat unul din martorii aflați în tramvai.


Motivul pentru care autospeciala a derapat nu sunt cunoscute oficial încă, dar martorii vorbesc despre  o neatenție a şoferului.

„Şoferul dubei a acrosat cu roțile din spate un jeep aflat în spatele lui și atunci a fost aruncat în stâlp. Apoi, stâlpul a căzut peste tramvai”, a menţionat unul din martorii oculari.


Circulația tramvaielor pe linia 100 Piața Gării-Bulevardul muncii a fost întreruptă minute bune.

“Un conducător auto din Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a părăsit carosabilul pe o stradă din municipiu şi a acroşat cu autovehiculul pe care îl conducea un autoturism parcat, după care a ricoşat într-un stâlp de electricitate pe care l-a rupt. Stâlpul a căzut pe un tramvai, iar un copil aflat în tramvai a fost rănit uşor şi a fost transportat la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.


Copilul a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj, cu zgârieturi faciale şi cu un dinte rupt, i s-au acordat îngrijiri medicale, dar n-a fost necesară internarea sa.

Ultimele Stiri
abonare newsletter