Actualitate

Raportul cu privire la accidentul de la Polivalentă, prezentat mâine

Miercuri dimineaţa, viceprimarul Gheorghe Şurubaru va prezenta raportul tehnic preliminar cu privire la accidentul petrecut în Sala Polivalentă în timpul unui meci de baschet sâmbătă seara.

Raportul despre accidentul de la Polivalentă, prezentat mâine Raportul despre accidentul de la Polivalentă, prezentat mâine

După ce băiatul de nouă ani a căzut în gol de la o înălţime de patru metri, printr-o gaură între tribuna fixă şi cea retractabilă, au fost declanşate două anchete: una din punct de vedere al cercetărilor penale şi cealaltă pe parte tehnică, realizată de executivul Primăriei. Au fost verificate toate condiţiile tehnice şi de organizare şi unde a fost eroarea când s-a produs acest incident.

Oana Buzatu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca a declarat luni că instituţia nu a primit nici o sesizare cu privire la posibile probleme tehnice privind dotările Sălii Polivalente.


Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca Gheorghe Şurubaru a afirmat, la începutul săptămânii, că va fi izolată zona în care a avut loc incidentul şi că evenimentele programate în sală se vor desfăşura în continuare. Copilul care a căzut în gol a fost externat, luni, fără probleme din punct de vedere neurologic şi neurochirurgical.

Directorul Spitalului de Copii Cluj, doctorul Călin Lazăr, a declarat că singurele probleme au fost la mâna stângă. „Copilul a fost internat sâmbătă cu o fractură de antebraţ stâng şi cu un traumatism cranio-cerebral închis. Traumatismul nu a pus probleme din punct de vedere neurologic şi neurochirurgical, s-a infirmat un hematom subdural după consult CT şi după examinare CT şi consult neurochirurgical şi a fost redusă fractura în sală. Copilul a fost externat astăzi (luni – n.red.). Deci, din punct de vedere neurologic a ieşit din perioada critică şi atunci rămâne fractura pentru care, probabil peste trei săptămâni, va trebui scos ghipsul ca să vedem cum s-au sudat oasele respective”, a menţionat doctorul Călin Lazăr.

Ultimele Stiri
abonare newsletter