Actualitate

CJ Cluj vinde investitorilor străini pielea ursului din Tetarom IV

Cu ocazia unei întâlniri cu o delegaţie din Coreea, conducerea Consiliului Judeţean Cluj a prezentat investitorilor „potenţialul economic şi investiţional al Clujului, precum şi principalele proiecte aflate în derulare la nivelul Consiliului Judeţean Cluj”, se arată într-un comunicat al instituţiei, însoţit de fotografii.

„În acest context, membrii delegaţiei străine au fost interesaţi în special de modul de funcţionare a Parcurilor Industriale «Tetarom» şi de facilităţile pe care acestea le oferă potenţialilor investitori, o bună oportunitate de afaceri fiind apreciată componenta de energie regenerabilă, fotovoltaică, a parcului industrial Tetarom IV”, susţine comunicatul instituţiei.

Ce nu spune Consiliul Judeţean este stadiul în care se află proiectul Tetarom IV şi faptul că parcul fotovoltaic este deocamdată doar o poveste. Proiectul Tetarom IV a fost pus pe butuci de proiectarea deficitară, aşa cum Monitorul de Cluj a scris în mai multe rânduri, iar funcţionarii Consiliului Judeţean nu sunt străini de acest lucru.

Ultimele Stiri
abonare newsletter