Actualitate

Boc, nemulţumit de lucrările din centru înainte de alegeri

Edilul Clujului, Emil Boc, a spus într-o emisiune la un post de radio că lucrările din centrul oraşului trebuie refăcute.

Prezent în cadrul unei emisiuni de radio acesta a declarat că recepţia lucrărilor din centrul oraşului nu se va face până la primăvară.

“Nicio lucrare din zona centrală nu este recepţionată. În această primăvară se vor recepţiona toate lucrările, începând cu strada Horea, continuând cu strada Bariţiu, care a fost, din punctul meu de vedere, foarte prost realizată. S-au făcut lucrări în grabă, doar pentru a nu lăsa sfârşitul de an şi revelionul cu noroi. Acolo va trebui pe bucăţele refăcut; în special pe Bariţiu, dar şi pe celelalte străzi. Acolo unde inspectorii de specialitate vor constata că o dală nu e bine pusă, nu e distanţa legală păstrată, se va repara pe cheltuiala constructorului totul, în integralitate. Asta vreau să ştiţi, nicio lucrare nu e recepţionată. Totdeauna termenul de finalizare este una, iar recepţia este alta. Şi se face o echipă de specialitate în teren, pe fiecare componentă în parte", a precizat Emil Boc.


Străzile din centrul oraşului au fost reparate din bani europeni.

abonare newsletter