Actualitate

Un bărbat și-a tăiat gâtul cu un cuțit

În noaptea de vineri spre sâmbătă, un bărbat din Dej și-a decis să-și pună capăt zilelor și și-a tăiat gâtul cu un cuțit.

Sursă foto: chronicle.co.zw Sursă foto: chronicle.co.zw

În cartierul Dealul Florilor din Dej, într-un bloc de pe strada Aleea Tomis, s-a anunțat o tentativă de sinucidere către 112, în jurul orei 2. Deși poliția și o ambulanță s-a deplasat de urgență la fața locului, au găsit bărbatul în vârstă de 44 de ani, inconștient, într-o baltă de sânge.

Un apel la 112 a anunțat în această noapte, în jurul orei 2, că o tentativă de sinucidere a avut loc în cartierul Dealul Florilor din Dej, într-un bloc de pe strada Aleea Tomis. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii dejeni, dar și o ambulanță cu medic. Ajunși la locul solicitării, echipajele de intervenție au găsit un bărbat în vârstă de 44 de ani, inconștient, într-o baltă de sânge, cu răni severe în zona gâtului și nu au mai putut face nimic, decât să constate degesul.


”Echipajul de intervenție a fost solicitat la o tentativă de suicid. Ajungând la fața locului, am găsit victima inconștientă, în decubit dorsal, cu o plagă în regiunea laterocervicală dreaptă, secționate vasele mari de la nivelul gâtului. Moartea s-a produs probabil instantaneu, prin exsanguinare. Din păcate, nu am mai putut interveni”, a declarat medicul Mariana Baciu din cadrul Ambulanței Dej.

Bărbatul a fost găsit de către rudele sale. Nu la mult timp după miezul nopții, bărbatul a luat un cuțit din bucătărie și și-a tăiat gâtul.


Se pare că bărbatul se afla în depresie, recent fiind externat din secția de psihiatrie. Momentan nu se cunosc motivele care l-au determinat pe acesta să recurgă la asemenea gest violent.

Bărbatul nu le era străin polițiștilor, acesta având deschise mai multe dosare penale. Oamenii legii efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia,informează Dej24.

Ultimele Stiri
abonare newsletter