Actualitate

Ce spune numărul de înmatriculare despre șofer? - FOTO

Un site specializat în automobile a publicat un articol amuzant în care au selectat cele mai haioase plăcuțe de înmatriculare ale românilor.

Fiindcă glumele sunt specifice românilor, un site a selectat cele mai haioase plăcuțe de înmatriculare și au explicat ce spun acestea despre șoferul mașinii. Printre ele, se află și mașina unui clujean. Articolul integral îl puteți găsi aici.

Vechea dacie cu număr de Cluj pare a transmite un mesaj șoferilor din trafic.


”Nenea cu breakul de la Cluj a primit aleatoriu acest număr. Probabil cei de la DRPCIV au făcut mișto de el și i-au dat numărul ăsta care e mai mult decât elocvent”, scrie pe site.

Un bucureștean a ales să își personalizeze plăcuța de înmatriculare și a ales numărul B 01 RUL, încercând poate, să sugereze poziția sa socială.


”Acest Boier a vrut să fie amuzant. Și probabil că a fost, pentru câteva secunde. Dar asta ne arată că imaginația românului nu cunoaște limite și face din rahat bici chiar și prin combinația unor semne de pe plăcuța de înmatriculare”.

Un alt bucureștean pe plăcuța de înmatriculare numărul B 156 BOS, iar specialiștii în automobile spun că în cazul în care numărul nu a fost primit întâmplător, acesta spune multe despre intelectul șoferului.


”Dacă ai numere cu BOS și nu le-ai primit întâmplător, e clar că intelectul tău este undeva atât de jos, încât ajunge la metrou”, este explicat pe site.

 

Etichete: masina sofer
Ultimele Stiri
abonare newsletter