Actualitate

Consilier local din Cluj, în conflict de interese. A alocat bani propriului club sportiv

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat starea de incompatibilitate precum și existenţa conflictului de interese de natură administrativă în cazul a zece aleși locali (trei primari, doi viceprimari și cinci consilieri locali) din mai multe judeţe.

Consilier local din Cluj, în conflict de interese. A alocat bani propriului club sportiv Consilier local din Cluj, în conflict de interese. A alocat bani propriului club sportiv

Printre aleşii locali descoperiţi de ANI se află şi un clujean, Traian Ovidiu Buiga, consilier local în Apahida. Acesta este acuzat de ANI de conflict de interese administrativ după ce a votat alocarea de fonduri pentru clubul sportiv pe care chiar el l-a înfiinţat.

“În perioada exercitării mandatului de consilier local, a participat la deliberarea și adoptarea Hotărârii Consiliului local Apahida din data de 31 ianuarie 2013 privind acordarea unui sprijin financiar Clubului Sportiv Someșul 2010 Apahida (club sportiv în cadrul căruia deține calitatea de membru fondator și funcția de președinte, iar soția acestuia deține calitatea de membru fondator și funcția de secretar) semnând de asemenea și raportul de avizare al proiectului de hotărâre privind acordarea unui sprijin clubului sportiv”, se arată într-un comunicat ANI.

Ultimele Stiri
abonare newsletter