Actualitate

Salina Turda participă la Târgul de Turism de la Bruxelles

În perioada 4-8 februarie, Salina Turda este prezentă la Târgul Internațional de Turism „Salon de vacances” de la Bruxelles, Belgia, prin standul României sub conducerea Autorității Naționale pentru Turism (ANT).

La această ediţie a Târgului de Turism, reprezentanţii salinei Tudor Bodea - şef serviciu turism, Adi Nicolae (ghid turistic) şi Bothazan Paul (ghid turistic), prezintă frumusețea minei de sare de la Turda împreună cu celelalte obiective aflate în administrare, cu un accent  deosebit pe caracteristicile microclimatului salin. Astfel se încearcă valorificarea potenţialului turistic şi balnear pentru atragerea unui număr cât mai mare de turişti din Belgia și implicit din această regiune a Europei.

Standul României se află în Pavilionul Central al Bruxelles Expo, alături de standuri ale Poloniei, Sloveniei, Spaniei, Croației, Greciei, Ciprului, Macedoniei sau Ungariei. De asemenea, la târg mai sunt prezente și standuri ale altor state europene (Franța, Italia, Germania, Belgia, Malta), asiatice (Japonia, Thailanda, Taiwan), Americane (SUA) sau africane, precum Djibuti sau Botswana.


În anul 2015, la acest târg de turism au participat peste 110.000 de vizitatori, iar în 2016, se aşteaptă ca numărul vizitatorilor să crească, fapt confirmat încă din prima zi a târgului când standul României a fost extrem de aglomerat, iar Salina Turda s-a bucurat de toată atenția celor ce au vizitat pavilionul expoziţional al ţării noastre.

abonare newsletter