Actualitate

Pista de biciclete de pe strada Horea se deteriorează încet dar sigur

Pista pentru biciclişti de pe strada Horea din Cluj-Napoca a şi început să se rupă, la doar câteva luni după inaugurare. Nu neaparat din cauza bicicliştilor numeroşi care trec pe ea, ci din cauza maşinilor parcate neregulamentar.

Pe pista pentru biciclete au apărut deja crăpături. Faptul că şoferii aleg să-şi parcheze maşinile pe pistele pentru biciclete la Cluj este un fapt cunoscut deja, autorităţile fiind în „aer”.  

În încercarea de a alarma autorităţile un clujean nemulţumit de această situaţie le-a făcut o sesizare.


„Din nefericire, pistele de biciclete de pe strada Horea încă nu sunt semnalizate (cu semnalizare verticală), iar din cauza asta se urcă şi cu maşinile pe pistă. Acest fenomen se vede cel mai bine la coltul cladirii Universităţii de Business, Horea nr. 7, dar la fel se urcă şi la capătul fiecarei segment de pistă (unde se termină locurile de parcare). În urma acestuia, asfaltul de pe pista de biciclete a crapat, acesta nefiind proiectate să suporte greutatea unei maşini. Sper doar să nu se aştepte cu acele marcaje până se deteriorează asfaltul…”, a spus un clujean pe portalul domnuleprimar.ro

abonare newsletter