Actualitate

Accident rutier grav în Suceagu. Un microbuz şcolar s-a ciocnit cu un autobuz - VIDEO

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineaţă în localitatea Suceagu din judeţul Cluj. Un microbuz şcolar s-a ciocnit cu un autobuz.

În microbuzul şcolar se aflau cinci copii, iar în autobuz aproximativ 50 de persoane. În urma coliziunii patru persoane au ajuns la spital, însă nu sunt în stare foarte gravă.

"În jurul orei 08:10 pe raza localităţii Suceagu s-a produs o coliziune între un microbuz şi un autobuz. Conform primelor informaţii conducătorul microbuzului nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, iar într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un autobuz. Patru persoane au fost transportate la unităţi medicale, respectiv şoferul microbuzului şi trei minori din microbuz. Conducătorii auto au fost testaţi rezultând că niciunul dintre aceştia nu se afla sub influenţa alcoolului", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Carmen Jucan.


Poliţiştii au deschis o anchetă pentru aflarea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter