Actualitate

Ana Moura, prințesa fado, un palmares impresionant

După marele succes cu „Desfado”, cel mai bine vândut album portughez din ultimul timp care a câștigat discul de platină, Ana Moura și-a surprins fanii prin lansarea la finele anului trecut al celui de-al șaselea album al său, „Moura”.

Cu o carieră muzicală care a început la vârsta de 6 ani, frumoasa Ana Moura este cea mai tânără cântăreață de fado care a fost vreodată nominalizată pentru premiul olandez muzical Edison Award. Artista are deja în portofoliu zeci de premii, dintre care două Golden Globes, 2 premii Amali, în 2008, când  a fost premiată cu două distincţii pentru „cea mai bună interpretă” şi „cel mai bun album” pentru „Desfado”.

Ana Moura aduce un suflu proaspăt în muzica portugheză, combinând perfect piesele fado cu influenţele pop. În concertele sale se creează o atmosferă minunată, dată de armonia completă între muzică și prezența scenică copleșitoare a frumoasei artiste. Printre cele mai cunoscute piese ale artistei se numără: Leva-me aos Fados, Até ao Verão, Desfado sau O Fado da Procura.


Publicul din Ardeal o va putea asculta pe Ana Moura, prințesa fado, pe data de 28 februarie, la Sala Polivalentă din Cluj.

Etichete: concert Ana Moura
Ultimele Stiri
abonare newsletter