monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Maraton de filme în cinstea lui Florin Piersic

Cel mai tânăr și iubitor suflet al cinematografiei românești, Florin Piersic, își va sărbători cei 80 de ani de viață alături de cei mai dragi și apropiați prieteni ai săi - spectatorii clujeni - la cinematograful care-i poartă numele.

Astfel, Florin și Cinema „Florin Piersic” îi invită pe doritori să participe la un regal cinematografic, timp de două zile. Marti, 26 ianuarie, de la ora 18,30, clujenii sunt așteptați la proiecția unuia din cele mai bune filme ale sale. Este vorba de filmul „Parașutiștii”. În deschiderea evenimentului, Florin Piersic va prezenta acest film drag sufletului său și va sta de vorbă cu spectatorii. Pretul unui bilet este 15 lei.

Sărbătorirea lui Florin la Cinema „Florin Piersic”, va continua și a doua zi, 27 ianuarie, când va fi ziua sa de naștere, prin difuzarea  altor trei filme, din vasta sa filmografie care numără aproximativ 80 de producții cinematografice. Astfel, de la ora 10 va rula filmul „De-as fi...Harap Alb” ( accesul este doar cu programare la numărul de telefon: 0748679759), de la ora 13:00 filmulHaiducii lui Saptecai, iar de la ora 15.30 filmul “Colierul de turcoaze. Intrarea, la toate cele trei filme, este gratuită în limita locurilor disponibile.  


Cinematograful Florin Piersic, le mai oferă o surpriză clujenilor care-l iubesc pe actorul lor, oferindu-le posibilitatea să urmărească, în sala de proiecție a cinematografului, transmisiunea în direct a minunatului spectacol “Nu-ntreba câti ani am!” pe care acesta îl va susține la Opera Română din Cluj, în seara zilei de 27 ianuarie, începand cu ora 18.30.