Actualitate

Soția senatorului Cordoș, trimisă în judecată pentru trafic de influență și-a recunoscut vinovăția

Mihaiela Cordoș, soția senatorului Alexandru Cordoș, a declarat că recunoaște toate acuzațiile din rechizitoriul DNA.

Soția senatorului Cordoș, trimisă în judecată pentru trafic de influență și-a recunoscut vinovăția Soția senatorului Cordoș, trimisă în judecată pentru trafic de influență și-a recunoscut vinovăția

Soția senatorului Alexandru Cordoș, trimisă în judecată pentru trafic de influență, a declarat, astăzi, în instanță că optează pentru procedura simplificată și că recunoaște toate acuzațiile din rechizitoriul DNA Cluj, scrie clujust.ro.

Mihaiela Cordoș, referent la Spitalul Județean Cluj  a anunțat instanța, la primul termen de judecată, că merge pe procedura simplificată, adică își recunoaște vinovăția și nu se mai administrează probe, astfel că procesul este scurt. Instanța urmează să se pronunțe pe baza probelor venite de la procurori.


Mihaiela Cordoş, referent la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca, este urmărită penal pentru trafic de influenţă, în formă continuată (26 acte materiale).

Începând cu noiembrie 2014, Mihaiela Cordoş a pretins de la mai multe persoane sume de bani cuprinse între 1.000 şi 10.000 lei, pentru ca, prin influenţa pe care ea şi soţul său o aveau asupra persoanelor cu funcţii de conducere din Spitalul Clinic Judeţean Cluj, Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj şi alte instituţii publice să obţină cumpărătorilor de influenţă posturi/locuri de muncă cum ar fi cele de: profesor suplinitor, infirmier, asistent medical, juristconsult etc.


În perioada ianuarie - aprilie 2015, Mihaiela Cordoş a fost sprijinită şi de fiica sa, Andreea Alexandra Cordoş, care ştia că mama sa primea foloase necuvenite pentru a-şi trafica influenţa pe lângă diferite persoane din instituţiile amintite.

Ultimele Stiri
abonare newsletter