Actualitate

Cele mai interesante gadgeturi de la Târgul de Tehnologie din Las Vegas

În aceste zile se desfăşoară la Las Vegas unul dintre cele mai importante târguri de tehnologie la nivel internaţional. Locul în care se desfăşoară târgul este echivalentul a 50 de terenuri de fotbal.

Cele mai interesante inovaţii sunt becul cu boxă, inelul care monitorizează sănătatea, ochelarii de realitate augmentată şi frigiderul inteligent.

Premiul pentru inovare l-a primit becul cu difuzor. Becul este unul normal la care s-a pus tehnologie Bluetooth şi boxe. De pe telefoanele deştepte poţi transmite melodiile pe care vrei să le asculţi, volumul, dar si intensitatea luminii. Becurile nu sunt scumpe. Spre exemplu două becuri costă 144 de dolari.


Ochelarii de realitate augumentată au fost de asemenea foarte apreciaţi de participanţii de la târg. Rolul ochelarilor este să proiecteze, precum în filmele de SF, în faţa ochilor imagini tridimensionale, adică să combine lumea virtuală cu cea reală. Produsul este foarte potrivit pentru industria grea. Ochelarii costă 2.700 de dolari.

Un inel din plastic are capacitatea să măsoare temperatura, bătăile inimii şi să monitorizeze la secundă somnul şi activităţile fizice intense. Preţul unui astfel de produs este de 230 de dolari.


LG vrea să revoluţioneze industria auto prin schimbarea interiorului maşinilor: vrea să înlocuiască materialele tradiţionale precum lemnul şi pielea, cu ecrane tactile. De asemenea, LG a prezentat şi un televizor HD, ecranul acestuia având mai puţin de 3 milimetri grosime.

Nici frigiderul nu a fost uitat de avansul tehnologiei. Frigiderele vor fi cu totul diferite faţă de cum le cunoaştem noi acum în viitor. Un astfel de frigider a fost prezentat şi la târg. Panoul acestuia se luminează şi devine transparent la atingere. De asemenea, uşa frigiderului se va deschide automat dacă ai mâinile pline.

Ultimele Stiri
abonare newsletter