Actualitate

Cine a fost băiatul de 18 ani care a murit duminică noaptea în accidentul de la Ciucea

Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața într-un accident de mașină care a avut loc duminică noaptea pe raza comunei Ciucea. Tragedia i-a întristat pe toți apropiații săi.

Sursa foto: Facebook Sursa foto: Facebook

Raul Giurgiuman avea 18 ani și toată viața înainte. Era în clasa a XII-a la Liceul Teoretic ”Octavian Goga” din Huedin și se pregătea de bacalaureat, însă nu va mai ajunge să treacă prin acest moment atât de important în viața oricărui tânăr.

Raul era pasionat de mașini, de motociclete, îi plăcea adrenalina, însă, după cum spun apropiații, iubea viața și era mereu vesel.


”A murit, am fost șocat.. nu am cuvinte. Mă afectează. Tot timpul zâmbea, nu avea probleme. Era mereu cu zâmbetul pe buze. Niciodată nu mi-a făcut probleme”, a spus un profesor care predă la clasă.

Colegii lui au rămas fără cuvinte, au pierdut un om important din colectivul pe care îl vedeau zi de zi, alături de care au crescut și au început să se formeze ca oameni. Zeci de mesaje au fost postate pe pagina sa de Facebook, printre care unul din partea colegilor săi, care îl descriu atât de frumos.


”Un om mereu plin de viață, mereu zâmbăreț, niciodată cu ură în suflet, mereu prea bine dispus, mereu îl auzeai vorbind despre motociclete și motoare... [...] Trebuie să ne amintim că Frunzele nu cad pentru că așa vor ele, ci pentru că le-a venit momentul! Dumnezeu a avut nevoie de încă un înger, dar lasă aici prea multă durere, prea mult șoc și prea multe lacrimi” a scris una dintre colegele sale.

Un prieten de-al său povestește că nu a văzut un om care să fie mereu bine dispus, așa cum era Raul.


”Așa om, eu nu am văzut în viața mea! De când îl cunosc nu a dat Dumnezeu să-l văd o dată supărat, abătut... niciodată! Om care să zâmbească atât de mult și să fie mereu într-o stare de bine nu am mai cunoscut”, explică prietenul său.

O altă colegă de-a sa spune că deși mulți își doresc moartea, Raul iubea viața și o trăia din plin, ca să aibă cât mai multe momente frumoase care să-i încarce sufletul.


”Își croia propriul destin, dar soarta îți pune piedică exact atunci când nu îți vine să crezi! Azi nu mi-ai adus un zâmbet, azi mi-au curs lacrimi. Erai prea bun pentru o asemenea lume. Suntem uniți și suntem aici pentru Raul pentru că îl iubim și pentru că e în inime noastre și un gol în sufletele părinților care nu va putea fi înlocuit vreodată!”, spune o colegă.

Raul și-a pierdut viața în noaptea de duminică spre luni după ce mașina în care se afla a derapat și a lovit un copac.

Etichete: ciucea moarte tanar
abonare newsletter