Actualitate

Nepoți de Crăciun pentru bătrânii din centre de zi pentru vârstnici - GALERIE FOTO

La sfârșitul acestei săptămâni, s-a încheiat a șasea ediție a proiectului “Nepoți de Crăciun”. Voluntarii din cadrul asociației Magic People au dăruit pachete cu cadouri de Crăciun pentru bătrâni și copii ai străzii din mai multe centre.

Pe parcursul acestei săptămâni, o mână de voluntari și membri ai din cadrul Asociației Magic People au fost nepoți de Crăciun pentru bătrânii din 17  centre de zi pentru vârstnici, mănăstiri și copiii din centre pentru copii ai străzii din județele Cluj și Alba. Acțiunea lor face parte din proiectul “Nepoți de Crăciun” care a ajuns la a șasea ediție.

Începând de miercuri, au fos distribuite cadourile constând în produse alimentare. Prima oprire a fost la Centrul pentru Vârstnici de pe strada Decebal numărul 21 unde voluntarii au fost primiți de domni și doamne pregătiți de sărbătoare. Cu lacrimi în ochii, bunicii de acum au cântat așa cum o făceau în tinerețe colinde și au recitat poezii mulțumind astfel tinerilor care le-au oferit cadourile. „Îmi e și rusine că noi, bătrânii primim pachete când ar trebui să fie invers. Nu zicem că nu ne bucurăm, ne bucurăm mult, cadourile sunt binevenite, dar parcă voi tinerii munciți prea mult, sunteți prea ocupați pentru a mai avea timp și de  noi”, a declarat o bătrânică de la Centrul pentru Vârstnici.


Actiunea a continuat și în zilele următoare cu alte centre din Cluj și Alba.

Organizatorii au estimat că aproximativ 2.000 de persoane au primit cadouri de Crăciun.

Etichete: varstnici cadouri
Ultimele Stiri
abonare newsletter