Actualitate

Loteria bonurilor fiscale continuă cu o nouă extragere, duminică

Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Loteria bonurilor fiscale continuă cu o nouă extragere, duminică Loteria bonurilor fiscale continuă cu o nouă extragere, duminică

O nouă extragere a bonurilor fiscale câștigătoare emise în perioada 1 - 30 noiembrie 2015 va avea loc duminică, 20 decembrie.  

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Prima etapă va avea loc duminică, 20 decembrie şi va consta în extragerea bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare trece de o sută, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru că pot fi doar 100 de bonuri câștigătoare. Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 17.00. Extragerea este publică și va putea fi transmisă, în direct, de către toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.


Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

În cazul realizării celei de-a doua etape de selecție în cadrul Loteriei bonurilor fiscale, va fi extras un număr din lista numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost revendicate premii. Și această extragere va fi realizată cu urnele CNLR și va fi televizată, organizarea acesteia urmând să fie anunțată ulterior.

Ultimele Stiri
abonare newsletter