Actualitate

UPDATE: Accident rutier grav în Florești! Trei mașini, făcute PRAF. Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului şi S-A SPÂNZURAT

Un accident rutier grav a avut loc, în jurul orei 23:30, duminică seara, pe Calea Florești în care au fost implicate trei mașini. Speriat probabil de ce a făcut şoferul vinovat de producerea accidentului a fugit şi s-a spânzurat la câteva străzi distanţă de locul producerii accidentului

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier foarte grav care a avut loc în jurul orei 23:30. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de polițiști și medici.

Conducătorul auto pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum a pătruns pe contrasens şi a acroşat un autoturism care circula regulamentar, iar ulterior încă o maşină. În urma accidentului patru persoane au fost rănite, dintre care doi minori. Circulația rutieră a fost îngreunată mai multe minute.


Şoferul a fugit de la locul accidentului, iar poliţiştii l-au găsit o oră mai târziu spânzurat pe strada Porţile de Fier din cartierul Mănăştur.

În jurul orei 00:30 poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat pe strada Porţile de Fier. Oamenii legii au efectuat cercetările la faţa locului stabilind că este vorba de un bărbat de 30 de ani din Turda. De asemenea, s-a stabilit faptul că acesta fusese implicat în accidentul rutier produs pe Calea Floreşti din Cluj.


Foto: Mihaela Macavei

abonare newsletter