Actualitate

Emil Boc, interceptat în dosarul lui Ioan Oltean privind restituirile de la ANRP

Apar noi dezvăluiri în dosarul lui Ioan Oltean privind retrocedările ANRP trimis de DNA la Parlament. Numele lui Emil Boc, fostul premier al României, apare în referatul procurorilor.

Potrivit referatului procurorilor, Dorin Cocoș a fost sunat de Sergiu Diacomatu și Remus Baciu că Ioan Oltean îi amenință. Ulterior, Cocoș l-a sunat pe  Emil Boc ca să intervină în acest scandal, scrie dcnews.ro. Telefonul lui Cocoș a fost dat pe speaker, astfel că discuția lui cu Boc a fost auzită de mai mulți martori. "Stai liniștit, încerrc să  rezolv această problemă  cu Oltean si nu veți mai fi amenintați", ar fi spus Boc.

În acest timp, Baciu și Diacomatu îl amenințau și ei pe Oltean cu un scandal sexual. Aceștia amenințau că vor publica fotografii cu Crinuța Dumitrean și un procuror, dar și cu Oltean și Dumitrean, fotografii care ar fi declanșat un scandal de proporții la acea vreme.


Pentru Ioan Oltean, plenul Camerei Deputaților va decide, miercuri, 9 decembrie, dacă îi ridică imunitatea parlamentară pentru ca ulterior să fie reținut și arestat de DNA.

Ultimele Stiri
abonare newsletter