Actualitate

Un clujean s-a răsturnat cu căruța într-un șanț săpat în mijlocul drumului

Un bărbat era cât pe ce să fie strivit de căruța cu care s-a răsturnat într-un șanț. Accidentul a avut loc pe strada Perlelor din Viile Dejului.

După ce zilele trecute o femeie cu un copil în vârstă de un an pe care îl ţinea în braţe a căzut într-unul dintre aceste şanţuri, iar joi după-masa maşina unui locuitor a rămas împotmolita pe stradă, joi seară un căruţaş s-a răsturnat cu atelajul tras de un cal în şanţul din mijlocul străzii, scrie dejeanul.ro. Norocul bărbatului a fost că a reuşit să sară din căruţă, astfel încât nu a fost prins sub atelaj. Calul însă, a rămas împotmolit în şanţul adânc de doi metri, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-l scoate.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială de descarcerare a pompierilor din Dej. Salvatorii au fost însă nevoiţi să înainteze pe jos, autospeciala neavând acces pe strada Perlelor. Cu picioarele în noroi până la genunchi, pompierii au reuşit cu foarte mare dificultate să scoată calul din sunt, după ce l-au legat cu mai multe frânghii şi furtune. Operaţiunea acestora a fost însă îngreunata şi de căruţaşul care se afla în stare de ebrietate. Acesta le-a spus pompierilor că se intocea cu căruţă de la o cabană pe care o are în capătul străzii şi urma să ocolească şanţurile respective printr-o grădină. Din cauza întunericului însă, nu a văzut locul în care a început şanţul, iar calul a căzut în el, trăgând mai apoi şi căruţa.

Etichete: sant caruta
Ultimele Stiri
abonare newsletter