Actualitate

Studenţii pentru comunitate. Banca de alimente de la FSPAC

Departamentul de Comunicare, Relaţii Publice şi Publicitate din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării organizează în perioada 23 noiembrie – 4 decembrie o campanie de responsabilitate şi implicare socială. Proiectul se numește ”Banca de alimente, FSPAC” și este coordonat de două cadre didactice din cadrul facultății.

Studenții facultății organizează diferite evenimente pe subiecte de alimentaţie, nutriţie, sănătate fizică şi psihică sub egida „Educaţie pentru sănătate!”. Toate evenimentele trebuie implementate în Cluj-Napoca, prețul intrării constând în diverse alimente neperisabile ce vor fi apoi donate unor cazuri sociale, de către partenerul campaniei, Crucea Roşie, filiala Cluj-Napoca.

De luni, containerul în care se colectează alimentele pentru “Banca de alimente FSPAC” a fost amplasat în holul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (strada Traian Moșoiu, nr. 71), iar în intervalul orar 10.00-16.00 se pot face donații de la oricine dorește.


Articol scris de Iulia Mesaroş, studentă la Jurnalism, FSPAC-UBB

abonare newsletter