Actualitate

Locuitorii din Huedin se roagă la Dumnezeu pentru vreme bună

Cetățenii orașului Huedin se roagă ca vremea bună să mai țină cel puțin două săptămâni pentru ca reabilitarea unui număr considerabil de străzi să fie finalizată. Altfel riscă să circule în perioada sărbătorilor pe drumuri pline de gropi și noroi.

La începutul anului Primăria Huedin a început un proiect pentru rezolvarea unei probleme care dă bătăi de cap locuitorilor de mult timp și anume reabilitarea străzilor: Trandafirilor, Bradului și Salcâmului și asfaltarea străzilor Molidului și Piața Victoriei. Astfel în luna februarie anul acesta a fost scos la licitație proiectul care a fost câștigat de o societate comercială prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Lucrările trebuiau finalizate până la data de 1 noiembrie, însă nu a fost posibil. Deja a trecut aproape o lună, iar constructorii care au câștigat licitația mai au nevoie de cel puțin două săptămâni pentru a finaliza lucrările, astfel încât comunitatea să nu sufere de incompetența crasă a celor care câștigă de obicei licitațiile SEAP. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter