Actualitate

Utilizatorii Facebook vor putea trimite mesaje care se șterg după scurt timp

Noua funcționalitate introdusă de Facebook este disponibilă deocamdată doar în Franța dar, așa cum ne-a obișnuit Mark Zuckerberg, sunt șanse mari ca în curând funcția să fie disponibilă și celorlalți utilizatori.

Rețeaua de socializare Facebook oferă utilizatorilor francezi posibilitatea de a trimite mesaje care dispar la scurt timp după ce destinatarul le-a citit, pe modelul oferit deja de aplicația de mesagerie Snapchat, relatează AFP, potrivit Agerpres.

„Efectuăm o mică testare în Franța a unei aplicații care permite trimiterea de mesaje care dispar la o oră după transmitere”, a indicat o purtătoare de cuvânt a Facebook pentru AFP. „Mesajele care dispar oferă posibilitatea unei alte opțiuni amuzante atunci când se comunică pe messenger”, a adăugat ea.


Testarea este efectuată pe versiunile aplicației de Messenger concepte pentru dispozitivele mobile iOS și Android, iar dacă se va dovedi un succes, această funcție ar putea deveni disponibilă și în alte țări.

Facebook intră astfel în concurență directă cu Snapchat, care oferă deja posibilitatea de a trimite astfel de mesaje „efemere”. Potrivit mass-media din SUA, Facebook a încercat să cumpere Snapchat în 2013 pentru suma de 3 miliarde de dolari, însă oferta a fost respinsă, iar gigantul american a achiziționat până la urmă aplicația de mesagerie WhatsApp.

Ultimele Stiri
abonare newsletter