Actualitate

Şofer reţinut pentru 24 de ore, după ce a fugit de la locul accidentului

Un şofer care a lovit un pieton a părăsit locul accidentului. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore de oamenii legii care au constatat faptul că nu avea permis de conducere.

La data de 9 noiembrie, în jurul orei 10:00, în Cluj-Napoca s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea ușoară a unei persoane.

Un bărbat în timp ce se deplasa cu un autovehicul pe strada Constanța din municipiu, înspre strada 21 Decembrie 1989, a surprins şi accidentat un tânăr de 21 de ani din Cluj-Napoca, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii. Ulterior impactului, șoferul a părăsit locul producerii accidentului.


Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a pietonului.

„În urma verificărilor efectuate de către polițiști, la scurt timp a fost identificat conducătorul auto, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 39 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Totodată, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere. Față de persoana identificată a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, aceasta urmând a fi prezentată magistraților cu propunere de arestare preventivă”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Articol scris de Ştefana Stoica, studentă la Jurnalism, FSPAC-UBB

Ultimele Stiri
abonare newsletter