monitorulcj.ro Menu
Actualitate

A furat tot ce i-a picat la mână dintr-un apartament din Zorilor până a fost prins de proprietar. Cum s-a terminat totul

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unui furt din locuinţă. Acesta a fost prins de proprietarului imobilului care l-a depistat în locuinţă şi a pornit în urmărirea lui.

La data de 6 noiembrie, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat care ar fi sustras bunuri dintr-un imobil din Cluj-Napoca.

“În jurul orei 11:30, bărbatul de 51 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi pătruns, prin forţarea sistemului de închidere al uşii de acces, într-o locuinţă de pe strada Gheorghe Dima, din Cluj-Napoca. Proprietarul imobilului l-a suprins pe bărbat în interiorul locuinţei şi a pornit în urmărirea lui, reuşind să îl reţină.  Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie au ajuns de îndată la faţa locului, cel în cauză fiind imobilizat şi condus la sediul unităţii”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.


În urma controlului efectuat, asupra bărbatului au fost găsite mai multe bunuri pe care le-ar fi folosit în comiterea faptei (mănuşi, levier etc.) precum şi un ceas de mână, de circa 450 de lei, care ar fi fost sustras din locuinţă.

Bărbatul urmează a fi prezentat în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.