Actualitate

Trei formații clujene vor participa la finala festivalului-concurs GBOB România

Finala națională a festivalului-concurs Global Battle Of the Bands (GBOB) România va avea loc sâmbătă 19 decembrie la Râmnicu Vâlcea.

Vespera Vespera

În cadrul finalei festivalului vor participa 120 de formații din opt orașe, iar formația câștigătoare va reprezenta România la Finala Mondială GBOB de la Berlin, în aprilie 2016. Anul acesta, în finală au ajuns și trei trupe clujene: Vespera, Face Today și FUNKorporation.

Doar o singură formația va putea reprezenta România la finala din 2016, de unde, tot un singur grup muzical va câștiga titlul ”Best New Band in the World” (Cea mai bună formație NOUĂ din lume) și pachetul internațional pentru dezvoltarea formației, care include: înregistrări într-un studio de top, cu un producător celebru, înregistrarea unui videoclip, oferta de contract de la GBOB Records Londra și va fi asigurată promovarea formației la nivel internațional.


The Global Battle of the Bands (GBOB, Bătălia mondială a formațiilor) este cea mai mare și cea mai apreciată competiție de muzică Live din lume. GBOB este competiția dedicată formațiilor de toate genurile muzicale, aflate în diverse etape de popularitate, organizată în 30 de țări pe 5 continente.

Ultimele Stiri
abonare newsletter