Actualitate

Mitropolitul Andrei va face o slujbă de pomenire pentru morţii din Bucureşti

Mitropolitul Clujului va face marţi, 3 noiembrie, începând cu ora 19:30, pe platoul din faţa Catedralei Mitropolitane din Cluj, o slujbă de pomenire pentru cei care au murit în incendiul din București.

“În aceste clipe este de datoria noastră a tuturor să ne exprimăm solidaritatea și compasiunea în fața unei așa de mari suferințe, sprijinind moral și material pe cei încercați. De aceea, pentru a da expresie compasiunii părintești, dar și pentru a aduce o mângâiere sufletească familiilor celor care i-au pierdut pe cei dragi în incendiul de săptămâna trecută, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei va săvârși o slujbă de pomenire pe toți cei care au murit”, au declarat reprezentanţii Mitropoliei Clujului, Maramureşului şi Sălajului.

Alături de Înaltpreasfințitul Andrei vor fi și studenții Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, dirijați de părintele profesor Vasile Stanciu, decanul Facultății.


La eveniment sunt așteptați toți cei care doresc să se roage sau să aprindă o lumânare pentru sufletele celor care au murit în această tragedie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter