Actualitate

Autobuzele şi troleibuzele, blocate 13 ore de şoferi inconştienţi - FOTO

Reprezentanţii Companiei de Transport Public Cluj-Napoca spun că în decursul acestui an autobuzele şi troleibuzele au fost blocate de de peste 100 de ori de şoferi inconştienţi care au ales să parcheze neregulamentar, aceste blocaje însumând în total 13 ore.

Ultimele blocaje au avut loc în astăzi şi sâmbătă.

În data de 31 octombrie în intervalul orar 12.24 – 12.57, respectiv 33 minute, circulaţia tramvaielor a fost blocata la intersecţia străzii Bariţiu cu strada Emil Isac spre gară din cauza unui autoturism parcat neregulamentar. Între orele 18.29 – 18.54, respectiv 25 minute, a fost blocată circulaţia tramvaielor şi troleibuzelor pe strada Primăverii din cauza unui accident cu victimă fără implicare Companiei de Transport Public.


În data de 2 noiembrie în intervalul orar 09.30 – 09.42, respectiv 12 minute, circulaţia tramvaielor a fost blocatăa la intersecţia străzii I.L. Caragiale cu strada Horea din cauza unei autoutilitare parcată neregulamentar.

"Numai în anul 2015, în municipiul Cluj-Napoca au fost înregistrate un număr de 130 blocaje ale mijloacelor de transport în comun din cauza autovehiculelor parcate neregulamentar. Aceste blocaje au totalizat un număr de 774 minute", anunţă CTP Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter