Actualitate

Răzbunare SÂNGEROASĂ în urma incendiului dintr-un sat clujean: Incendiatorului i-a fost TĂIAT CAPUL

Scandal monstru într-un sat din județul Cluj. După ce i-a incendiat bunurile fostului șef un bărbat s-a dus în barul din sat. Nervos de cele întâmplate proprietarul a vrut să-și facă singur dreptate și l-a atacat, ajutat de un prieten, pe incendiator cu furci și topoare și i-a tăiat capul.

UPDATE: Se pare că cel care a incendiat furajele este un fost angajat al păgubitului. Potrivit unor surse, incendiatorul a încercat în acest fel să se răzbune pe păgubit pentru că nu l-a plătit pentru munca depusă.

Incendiatorul a fost căutat de oamenii legii toată noaptea. Potrivit unor surse spre dimineață păgubitul l-a întâlnit în barul satului pe incendiator, l-a atacat cu un topor, l-a înjunghiat și i-a tăiat capul.


Aceleași surse susțin faptul că un grup de oameni au încercat să intervină pentru a aplana conflictul, dar a fost amenințat cu moartea. „Dacă vă băgați vă tai și pe voi, pe toți”, ar fi zis atacatorul.

”În jurul orei 12:30 Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că în fața unui local din Tritenii de Jos a izbucnit un conflict între trei persoane. Un bărbat de 34 de ani ar fi fost agresat  de doi bărbați cu obiecte contondente. Polițiștii i-au identificat pe cei doi făptași, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 47 de ani și unui de 21 de ani”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.


Cei doi agresori au fost duși de oamenii legii la audieri. 

----------------------------


Două autospeciale ale pompierilor din Turda cu opt angajaţi ISU s-au deplasat la faţa locului în jurul orei 19:30 în urma unui apel telefonic.

Incendiul a fost stins abia după două ore, o mână de ajutor la stingerea acestuia au dat și localnicii din zonă, dar și cei de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Tritenii de Jos.


Potrivit turdanews.net, din declarațiile martorilor rezultă că focul ar fi fost pus intenționat, Poliţia deschizând o o anchetă în acest caz.

„Au ars în incendiu 500 de baloți de lucernă, cauciucuri uzate o toaletă din lemn, focul a fost stins după două ore. Nu s-a extins la alte construcții din zonă și nu s-au înregistrat victime umane. De asemenea, au fost salvate 15 animale mici, cauza este în cercetare, la fața locului s-a deplasat și un echipaj de poliție”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş.

Ultimele Stiri
abonare newsletter