Actualitate

Etnobotanice vândute în plină stradă la Cluj

Polițiștii au identificat doi bărbați care ofereau spre vânzare, pe raza municipiului Cluj-Napoca, peste 90 de plicuri cu substanțe vegetale, în valoare de circa 3.000 de lei.

sursa foto ziuaconstanta.ro sursa foto ziuaconstanta.ro

Bunurile au fost ridicate, iar cauza a fost înaintată structurilor de investigare a criminalității organizate pentru continuarea cercetărilor.

La data de 21 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 2 Poliție, în timp ce patrulau pe strada Anina, au depistat doi tineri care ofereau spre vânzare plicuri cu substanțe vegetale, susceptibile a fi etnobotanice.


“În urma controlului corporal efectuat asupra acestora, au fost găsite 91 de asemenea plicuri și peste 500 de lei - sumă care ar proveni din vânzarea substanțelor. Aceste bunuri, în valoare de peste 3.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Cei doi, de 27 și 29 de ani, din Apahida și Cluj-Napoca, au  fost conduși la sediul secției de poliție pentru lămurirea cauzei. Cauza a fost înaintată  către DIICOT Cluj pentru continuarea cercetărilor”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter