Actualitate

Tânără de 20 de ani, luată cu forţa din apartament de doi băieţi. Ce a urmat şi unde a fost găsită fata

În urma cercetărilor derulate, poliţiştii au identificat și reținut, pentru 24 de ore, trei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au identificat și reținut doi bărbați și o femeie, bănuiți de comiterea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. 

“La data de 12 octombrie, în jurul orei 22:00, cei în cauză ar fi intrat, fără drept, în locuința unei tinere de 19 ani, din Cluj-Napoca, pe care ar fi determinat-o să îi urmeze într-un taximetru, împotriva voinței sale. În urma verificărilor efectuate de către polițiști, persoana vătămată a fost găsită, împreună cu cele trei persoane bănuite, într-un apartament de pe strada Mehedinți”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.


În urma probatoriului administrat, faţă de femeia de 20 ani din Cluj-Napoca și cei doi bărbați de 20, respectiv 34 ani, din Cluj-Napoca și comuna Vultureni, a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore.

“Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente”, au mai precizat aceştia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter