Actualitate

Lord Of The Dance a adus "Dangerous Games" la Sala Polivalentă -VIDEO

"Dangerous Games", cel mai recent spectacol al trupei Lord Of The Dance, produs de Michael Flatley, a ţinut cu sufletul la gură mii de clujeni veniţi sâmbătă seara la Sala Polivalentă.

Sâmbătă seara, cu o întârziere de aproximativ 20 de minute, la ora 20.20 la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, peste 3.000 de persoane aplaudau începerea spectacolului trupei Lord Of The Dance. Timp de două ore, publicul a urmărit show-ul trupei irlandeze, care s-a derulat ca o poveste în paşi de dans, pe scenă făcându-şi apariţia mai multe persoanje.

"Dangerous Games" este cel mai recent spectacol marca Lord Of The Dance, creatorul său - Michael Flatley - venind cu o abordare pe cât de nouă, pe atât de neaşteptată. Mişcările dure, aproape robotizate ale dansatorilor, pe de-o parte, şi sensibilitatea şi tandreţea în execuţia mişcărilor dansatoarelor, pe de altă parte, au stabilit echilibrul poveştii.


Pe lângă spectacolul impresionant creat de zecile de dansatori - campioni mondiali la dans -, spectatorii s-au mai bucurat şi de efecte vizuale, jocuri de lumini şi laser. Ceea ce până nu demult ţinea doar de domeniul filmelor SF, în prezent face parte integrantă din spectacolul irlandezilor: spectacolului i-au fost adăugate şi proiecţii holografice 3D, un sistem care combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea iluzii optice tridimensionale, oferind spectatorilor o experienţa unică.

Întreaga poveste a fost creionată şi cu ajutorul costumelor dansatorilor, pline de culoare şi simboluri.


Spectacolul "Lord of the Dance: Dangerous Games", ce a inclus holograme, roboţi dansatori şi acrobaţi, alături de tradiţionala trupă de dansatori irlandezi, a inclus un moment cu celebrul dansator Michael Flatley la finalul reprezentanţiei.


Creatorul acestui spectacol este dansatorul şi coregraful Michael Flatley. Acesta deţine titlurile de cel mai rapid dansator de step şi cel mai bine plătit dansator din lume. El a stabilit şi recordul Guinness pentru cele mai rapide picioare din lume. A creat şi produs show-uri precum "Lord Of The Dance", "Riverdance", "Feet Of Flames" şi "Celtic Tiger".

Michael Flatley se va retrage din activitate, după debutul său pe Broadway, care va avea loc la sfârşitul acestui an, au anunţat luni organizatorii show-ului, citaţi de Reuters.


Evenimentul a făcut parte din cadrul TiMAF - Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania - eveniment major al proiectului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter