Actualitate

Ameţit de aburii alcoolului, a lovit un bătrân şi a fugit de la locul accidentului

Polițiștii au identificat un conducător auto care, după ce a acroșat un pieton, a părăsit locul accidentului. După depistarea acestuia, s-a constatat că se afla sub influența alcoolului.

La data de 4 octombrie, în jurul orei ora 18:40, pe  DJ 107 P, pe raza comunei Mărișel, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea ușoară a unei persoane.

Un conducător auto, în timp ce se deplasa cu un autovehicul pe  raza localității Mărișel, dinspre Beliș, înspre Măguri-Răcătău, a surprins şi accidentat un bărbat de 74 de ani, din Huedin, care, în calitate de pieton, circula pe marginea părții carosabile. Ulterior impactului, șoferul a părăsit locul producerii accidentului.


Conform primelor informații, pietonul a fost rănit ușor.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, la scurt timp a fost identificat conducătorul auto, stabilindu-se că este vorba despre un tânăr de 22 de ani, din Mărișel. Fiind testat cu aparatul etilotest, a reieșit că acesta se afla sub influența alcoolului.


“În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

abonare newsletter