Actualitate

Bebeluş de câteva luni şi mama acestuia, răniţi într-un accident de circulaţie în Floreşti

Trei persoane, printre care un bebeluş de 10 luni, au fost rănite vineri la prânz într-un accident de circulaţie pe DN1(E60) în Floreşti. Un şofer a efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure.

foto arhiva foto arhiva

Traficul rutier pe DN1(E60) Cluj Napoca — Oradea s-a desfăşurat îngreunat mai bine de o oră (pe un sens care este prevăzut cu două benzi) la ieșire din localitatea Florești către Gilău, din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehicule.

Potrivit poliţiştilor prezenţi la faţa locului vinovat de producerea accidentului rutier ar fi un bărbat de 67 de ani care a efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure.


"Un bărbat de 67 ani, din comuna Florești, în timp ce se deplasa cu un autovehicul pe DN1 E60, pe direcția Cluj-Napoca – Oradea, la intersecția cu strada Petuniei din localitatea Floreşti, de pe banda întâi de circulație a efectuat manevra de întoarcere  de pe un sens de mers pe celălalt prin viraj la stânga, fără a se asigura corespunzător, intrând în coliziune laterală cu un autoturism condus regulamentar în aceeași direcție, la volanul căruia se afla un bărbat de 29 ani, din Republica Moldova. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorului auto de 67 ani și rănirea ușoară a două pasagere din Republica Moldova, respectiv o fetiță de 10 luni și o femeie de 30 ani. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la suma de 13.000 lei. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter