Actualitate

Cum a rămas un clujean fără bani şi bijuterii după ce a poftit în casă un “angajat” de la compania de gaz

Poliţiştii au identificat un bărbat bănuit de sustragerea unor bunuri dintr-o locuinţă în care ar fi pătruns sub pretextul verificării instalaţiei de gaz. Bărbatul este cercetat pentru înşelăciune.

lucratorigaz lucratorigaz

În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 5 Poliţie, a fost identificat un bărbat bănuit de sustragerea unor bunuri dintr-o locuinţă, imobil în care ar fi pătruns folosindu-se de o calitate falsă.

Astfel, la începutul lunii septembrie, bărbatul de 38 de ani, din Cluj-Napoca, a pătruns într-un imobil de pe strada Fântânele, din municipiu, cu acordul proprietarului. Acestuia i-ar fi spus că este angajat al unei societăţi de furnizare a gazelor naturale şi că urmează să facă verificări la instalaţia de gaz.


În acest context, profitând de neatenţia proprietarului, ar fi sustras bani şi bijuterii, faptă prin care ar fi creat un prejudiciu de circa 6.000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter