Actualitate

Tânăr electrocutat în gara Baciu. S-a urcat pe un vagon să-și facă un selfie - VIDEO

Incident deosebit de tragic miercuri seara în gara clujeană Baciu-Triaj. Un tânăr de 20 de ani din Noua Zeelandă s-a electrocutat pe şinele de tren, încercând să îşi facă o poză, moment în care a atins liniile de înaltă tensiune.

tanar electrocutat tanar electrocutat

Tânărul venise în Cluj, alături de alţi trei prieteni din Germania, Anglia şi Irlanda pentru a descoperi miturile celebre despre pădurea Hoia Baciu. Spre pădure se îndreptau miercuri seara, însă, în drumul lor, au fost nevoiți să traverseze linia ferată.


Dornic să imortalizeze toate momentele interesante petrecute în România, tânărul s-a urcat pe un vagon dezafectat să îşi facă un selfie. Nu a fost însă atent şi a atins liniile de înaltă tensiune. Şocul a fost într-atât de puternic încât tânărul a fost trântit la pământ, de la câţiva metri înălţime, şi a intrat în stop cardio-respirator, scrie someseanul.ro

Prietenii lui au asistat neputincioşi la scenele terifiante şi, speriaţi, au sunat de îndată la 112. Tânărul a fost resuscitat şi dus de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe Cluj. În acest moment el este inconştient, intubat şi ventilat mecanic, iar medicii au stabilit că are arsuri pe 30% din suprafaţa corpului.  Mai mult, s-a ales şi cu mai multe contuzii la torace şi abdomen.


Dacă starea lui se va agrava, acesta va fi transportat la Spitalul de Arşi din Capitală. Între timp, poliţiştii clujeni au deschis o anchetă prin care vor stabili împrejurările exacte în care s-a produs acest incident.

Ultimele Stiri
abonare newsletter