Actualitate

Dejul, mereu surprinzător! Ce i-a dat de gol pe doi hoţi de maşini

Un bărbat de 30 de ani din Nicula a primit o lecţie, după ce a rămas fără maşină, având încredere în doi necunoscuţi.

sursa foto: dejeanul.ro sursa foto: dejeanul.ro

În timp ce conducea un autoturism pe DN 17, deplasându-se în direcţia Suceava – Cluj-Napoca, în municipiul Vatra Dornei a luat la ocazie doi bărbaţi necunoscuţi, care intenţionau să se deplaseze până în municipiul Cluj-Napoca, informează dejeanul.ro.

Întrucât era obosit, bărbatul, de 30 de ani, i-a permis unuia dintre cei doi necunoscuţi să conducă autoturismul, iar în localitatea Reteag i-a solicitat bărbatului care se afla la volan să oprească la o cunoştinţă. După aproximativ două minute în care clujeanul a intrat într-un imobil, acesta a ieşit afară şi a constatat că autoturismul nu se mai afla în zonă, motiv pentru care a sesizat poliţia.


În scurt timp, oamenii legii din zona Dej-Beclean s-au mobilizat şi au organizat un filtru la intrarea în Dej.

Politistii de la rutieră din Dej au găsit maşina abandonată pe marginea drumului, la intrarea în oraş.


Poliţiştilor nu le-a fost greu deloc să îi identifice pe cei doi autori, întrucat aceştia au făcut o mare greşeala. Din neatenţie sau prostie unuia dintre bărbaţi i-a căzut din buzunar, în maşina furată, un cupon de şomaj, pe care erau scrise toate datele sale personale.

Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 28 de ani, şi de un bărbat, de 37 de ani, ambii din judeţul Suceava. Faţă de cei doi suceveni cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,Furt în scop de folosinţă”.


Pentru că nu a fost destul, după ce şi-a recuperat maşina bărbatul a fost implicat într-un accident rutier în Buneşti.

Ultimele Stiri
abonare newsletter