Actualitate

A încercat să fure 2.500 de lei dintr-o locuință, dar s-a ales cu dosar penal

Un bărbat a încercat să fure o sumă de bani dintr-o locuință din Cluj-Napoca dar a fost prins la scurt timp după faptă după ce proprietarii imobilului și-au dat seama de lipsa banilor.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați, vineri, cu privire la furtul unei sume de bani dintr-o locuință. Aceștia s-au deplasați imediat la fața locului și au reușit să identifice un bărbat imediat după sustragerea sumei aproximative de 2.500 lei dintr-o locuință de pe strada Oașului, din Cluj-Napoca.

Poliţiştii l-au reţinut, pentru 24 de ore, pe bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat. Față de acesta polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.


Prejudiciul a fost recuperate în totalitate.

Poliția Cluj-Napoca continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet compentente, urmând ca bărbatul să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

abonare newsletter