Actualitate

Accident rutier în lanţ, din cauza unei şoferiţe neatente! Bilanţul: trei persoane rănite şi trei maşini distruse

Un accident rutier grav a avut loc marţi, 15 septembrie, în jurul orei 14:30, pe Calea Floreşti din Cluj-Napoca, soldat cu rănirea uşoară a trei persoane şi avarierea a trei autovehicule.

O femeie de 31 de ani din Maramureş, în timp ce conducea un autoturism din direcţia comuna Floreşti înspre strada Ciobanului, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare faţă de autovehiculul care o preceda, a intrat în coliziune cu acesta, la volan aflându-se un bărbat de 51 ani din Floreşti.  

În urma impactului, cel de-al doilea autovehicul implicat în accident a fost proiectat în autoturismul care circula în faţa sa, acesta fiind condus de un bărbat de 28 ani, din Aghireşu.


„Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătoarei auto şi a două pasagere, ocupante ale locurilor dreapta-faţă a ultimelor două autovehicule implicate în carambol. Astfel, au fost rănite uşor cele două femei, de 46, respectiv 31 ani, din comunele Floreşti şi Aghireşu. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter