Actualitate

Funar: Îmi pare foarte rău că s-a prăpădit atât de repede Corneliu Vadim Tudor, mai era nevoie de el

Fostul secretar general al PRM Gheorghe Funar a declarat că regretă decesul lui Corneliu Vadim Tudor, adăugând că mai era nevoie de acesta "pe scena politică românească şi în bătălia pentru refacerea României Mari, pentru reîntregirea teritoriilor naţionale".

Gheorghe Funar a spus că Vadim Tudor a fost "un mare patriot, un luptător pentru neam şi ţară, un om în care mulţi români şi-au pus nădejdea".

"Îmi pare foarte rău că s-a prăpădit atât de repede Corneliu Vadim Tudor, mai era nevoie de el pe scena politică românească şi în bătălia pentru refacerea României Mari, pentru reîntregirea teritoriilor naţionale. Trăgeam nădejdea că puteam să ne batem împreună cu foarte mulţi patrioţi din ţară, din Republica Moldova şi cu românii împrăştiaţi pe glob, pentru ca, în următorii trei ani, să reuşim să refacem România Mare. E păcat că a plecat atât de devreme dintre noi, a fost un mare patriot, un luptător pentru neam şi ţară, un om în care mulţi români şi-au pus nădejdea", a spus Funar.


Potrivit acestuia, Vadim Tudor a fost, de asemenea, un om de mare cultură, un orator desăvârşit, un scriitor deosebit de prolific, conducător de ziare şi reviste, un mare publicist.

"Eu am colaborat direct şi foarte bine cu Vadim şi în conducerea PRM şi în Senat, nu am avut conflicte cu el. Vadim a pus uneori aiurea pixul pe hârtie împotriva mea, dar nu am reacţionat şi mă bucur că am avut această atitudine", a mai spus Funar, care a adăugat că mulţi membri PRM sunt preocupaţi de revenirea partidului pe scena politică românească.


Gheorghe Funar a fost timp de 15 ani secretar general al PRM, din 1998 până în 2013.

Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit, luni, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău.


Starea lui Corneliu Vadim Tudor s-a agravat după ce a fost internat, luni dimineaţă, la Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, acesta a suferit un infarct şi a fost supus unei intervenţii. Medicii au încercat să îl resusciteze şi să îl stabilizeze pe Corneliu Vadim Tudor, însă fără rezultat, decesul fiind înregistrat la ora 18.30, potrivit unor surse medicale.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter