monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Desfăşurare de forţe a pompierilor clujeni în Parcul Central

De Ziua Pompierilor din România, duminică, 13 septembrie, în Parcul Central, se vor desfăşura mai multe exerciții demonstrative (intervenţii de descarcerare, salvări de persoane, scafandri). De asemenea, vor mai avea loc ateliere interactive pentru copii, expoziții ale tehnicii de intervenție şi puncte de informare preventivă. De la ora 15.00, clujenilor le va fi prezentată autospeciala intrată de curând în dotarea ISU Cluj - autoscara cu platformă pentru intervenții la înălțimi.

Festivitățile prilejuite de Ziua Pompierilor din România vor începe duminică dimineaţă la ora 10.00 la sediul ISU Cluj de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 cu un ceremonial festiv, mesaje aniversare, avansări înainte de termen și întrunirea cadrelor în rezervă.

La aceste activităţi, desfăşurate în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca, va fi angrenat personalul Detaşamentului de Pompieri Cluj-Napoca, Secţiei de Pompieri Colina, Inspecţiei de Prevenire şi Centrului Operaţional din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” al judeţului Cluj.