Actualitate

Un motociclist din Cluj, ucis de un om de afaceri sirian

Un sirian naturalizat la Cluj-Napoca a comis un grav accident de circulație în urma căruia un tânâr de 37 de ani a decedat.

sursa foto: evz.ro sursa foto: evz.ro

Accidentul a avut loc în cursul zilei de duminică, pe strada București din Cluj Napoca. Polițiștii susțin că un cetățean sirian, Bazrakan Abdul Rahman, în vârstă de 54 de ani, în timp ce conducea un auttorusim Audi A 4, a vrut să întoarcă mașina peste linie dublă continuă. Fără să se asigure a vrut să facă acea manevră riscantă și ilegală. Nu a văzut că din spate circula o motocicletă care a intrat directă în mașina care făcea manevra ilegală”, a declarat un polițist, informează evz.ro.

Motocicleta era condusă de Alexandru Adrian Nicoară, de 37 de ani, din Cluj Napoca. În urma impactului, Nicoară a suferit răni grave și a decedat la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj.


Bazrakan este un om de afaceri sirian și are mai multe afaceri în domeniul industriei alimentare în Cluj Napoca. În 2011, a intrat în atenția SRI după ce a cumpărat mai multe terenuri în zona Aeroportului Internațional Cluj Napoca, unde avea informații că vor fi făcute exproprieri pentru construirea viitoarei piste de aterizare/decolare. Cu acea ocazie, Bazrakan a fost despăgubit cu suma de 322.083 lei pentru aproape 4.000 de mp de teren.

Martorii accidentului susțin că sirianul care a condus autoturismul Audi a intenționat să ajungă la un fast food pe care îl patrona de pe strada București și de aceea a făcut manevra riscantă.


Comunicatul oficial al IPJ

La data de 6 septembrie, ora 09:45, pe raza municipiului Cluj-Napoca, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane şi avarierea a două vehicule.

Un bărbat de 54 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe strada București înspre strada Fabricii, din Cluj-Napoca, la efectuarea unei manevre neregulamentare de întoarcere și pe fondul neasigurării corespunzătoare, a intrat în coliziune cu o motocicletă care se deplasa pe aceeași direcţie de mers. 


Accidentul s-a soldat cu decesul motociclistului de 37 de ani, din Cluj-Napoca și pagube materiale în valoare aproximativă de 3.000 lei.

„Conducătorul auto este cercetat pentru infracțiunea de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier şi luarea măsurilor legale”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Etichete: deces motociclist
Ultimele Stiri
abonare newsletter