Actualitate

Scandalagiu, reţinut pentru 24 de ore. A năvălit în casa unui vecin și l-a bătut!

În urma cercetărilor derulate, poliţiştii au identificat și reținut, pentru 24 de ore, o persoană bănuită de comiterea mai multor infracțiuni.

La data de 30 august, poliţiștii au identificat și reținut un bărbat de 36 de ani, din comuna Mica, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal și violare de domiciliu.

La data menționată, cel în cauză a intrat fără drept în locuința unui bărbat de 23 de ani din comuna Mica, pe care, prin acte de violență, l-a determinat să îl urmeze la stâna pe care acesta o are în proprietate, în vederea derulării mai multor activități gospodărești.


Victima a fost examinată de către medicul legist, stabilindu-se că leziunile suferite necesită un număr de 3-4 zile îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a stabilit că victima a desfășurat activități la o stână din localitatea Nireș, pe o perioadă de circa un an de zile, pentru cel bănuit de comiterea faptelor.


„În urma probatoriului administrat, faţă de persoana identificată a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal şi violare de domiciliu, fapte prevăzute de Codul penal. Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter